Vitalis för elfte gången – blir det från insikt till resultat?

11 april 2013

Vitalis, Nordens största konferens och mässa om eHälsa äger i år rum för elfte gången. Platsen är Svenska Mässan i Göteborg, 16 -18 april. Vitalis står för utveckling av vård och omsorg med hjälp av olika IT-lösningar. Här samlas en rad olika intressenter med syftet att diskutera, presentera och nätverka kring utveckling av vård och omsorg genom IT.

Vi på IBM kommer givetvis också att vara på plats. Du träffar oss i monter B03:18.

Framtidens hälso- och sjukvård kommer behöva gå från ett fokus på sjukdomsbehandling till att bli mer förebyggande och inkludera friskvård. Sjukvården kommer att organiseras runt patienten med en bättre samordnad vårdkedja och en mer personlig vård. Ersättningssystemen måste premiera resultat, inte antal vårdtillfällen!

Analys som verktyg kommer att vara ett viktigt stöd i en effektivare vårdprocess. I montern kan du se en demo om hur den uppmärksammade superdatorn Watson kan utveckla framtidens hälso- och sjukvård som stöd för diagnos och val av behandlingsmetod. Tidigare inlägg på bloggen om Watson, Möjligheternas konst: omvandla hälso- och sjukvården med IBM Watson.

För första gången kommer Vitalis-konferensen att ha ett engelskt spår. Spåret kommer spegla eHälso-utvecklingen i andra länder. Vårt bidrag är Farhana Alarakhiya, Director Business Analytics på IBM, som presenterar ”From evidence to insight: Achieving outcomes that matter”, onsdag 17/4 klockan 13.30 – 14.00.

Ladda ner rapporten ”From evidence to insight – Achieving outcomes that matter” som tar upp både utmaningarna och möjligheterna att skapa framtidens hälso- och sjukvård

Läs mer om IBMs lösningar för hälso- och sjukvård

Information om Vitalis 2013

Kostnadsfritt entrékort till utställningen

Gillar du det här inlägget? Dela det då med dina vänner, gärna med hashtag #vitalis2013 på Twitter.

Har du en åsikt? Lämna då gärna en kommentar.

Visst ses vi där?

Detta inlägg postades under kategorierna Smartare sjukvård & Life Science.
Du kan följa svar via RSS-flödet, lämna en kommentar, eller en trackback från din egen sida.


Dela:

Lämna en kommentar