Arbete pågår – var god stör oss!

1 november 2011

Den 19 oktober samlades över 1 000 personer – och därmed 1 000 olika visioner om vad bättre affärer är – på IBM Smarter Business 2011 i Globen. Aldrig tidigare har vi varit så många på plats. Kanske var du också där, eller har tagit del av några av programpunkterna via webben? Gör det annars!

Under dagen utbytte vi erfarenheter, inspirerades och utmanades i våra invanda tankesätt. Som en röd tråd genom de många föredragen och sessionerna, löpte tanken att det oavsett hur digitaliserad, integrerad och komplex omvärlden är, förblir det till sist individen som har tärningen i sin hand. Och om det är en sak jag vill ta med mig från dagen, är det vetskapen om att det finns lika många visioner om innebörden av smarta affärer som det finns individer.

Eventets inspirationstalare Jonas Ridderstråle menade att ett företags framgång ligger i att få fler individer att dela samma dröm. Vi på IBM delar drömmen om en smartare planet. Våra kunder förenas också i en enda idé – strävan efter att skapa bättre affärsmöjligheter – och delar därmed samma behov av ökad samverkan, snabbrörlighet och räckvidd för att klara sig i den globala konkurrensen.

Syftet med Smarter Business är att skapa en mötesplats för alla er som vill göra bättre affärer. Arbetet måste dock pågå varje dag året om. Ställ dig själv frågan: Vad finns det för möjligheter för just min verksamhet på en digital planet och hur utnyttjar jag möjligheterna till fullo? Kom sen till oss och pröva dina mest affärskritiska utmaningar. Vi kan hjälpa dig att fortsätta framåt, visa om att alla innovationer föds ur samverkan. Fast det krävs en individ som tar första steget.

Mer om dagen finns på www.smarterbusiness.se. Ni hittar allt ifrån intervjuer med talare, panel och keynote till presentationer och lösningar för att göra smartare affärer idag. Passa även på att se presentationer och filmer från de sessioner du eventuellt missade, under fliken presentationer.

Stort tack till alla som var med och bidrog till en fantastisk dag genom att dela sina visioner om smartare affärer med oss på IBM.

Sara Arildsson, Director Software Group Sweden

Detta inlägg postades under kategorierna En smartare planet.
Du kan följa svar via RSS-flödet, lämna en kommentar, eller en trackback från din egen sida.


Dela:

Lämna en kommentar